Badkamer ontwerpen

Stoer industrieel badkamerontwerp door INT2 architecture


Als het gaat om badkamerontwerpen, dan gaan de meeste mensen voor neutraal. Neutrale grijze en witte tegels zijn erg populair, gecombineerd met een standaard bad en douche, en een zwevende badkamermeubel met twee laden en een inbouwwastafel. Vandaag willen we een badkamer laten zien van iemand die een andere keuze durft te maken. De bewoner is een grote liefhebber van de industriële interieurstijl, en dat wilt hij in heel zijn appartement terug laten komen. In de keuken, de trap, de slaapkamer en ook de badkamer. Hieronder zie je het inspirerende resultaat!

Stoer industrieel badkamerontwerp door INT2 architecture

Het gehele interieurontwerp van het loft appartement is gerealiseerd door INT2 architecture. De Russische interieurontwerpers hebben een mooie industriële rode lijn terug laten komen in alle vertrekken.

De badkamer is niet heel groot, maar een groot voordeel is dat er een grote raam aanwezig is. Het raam zorgt zowel voor ruimtelijkheid als voor licht, wat super fijn is voor een badkamer. Als raamdecoratie hebben ze gekozen voor een moderne witte rolgordijn.

Witte vierkante tegels

Ook hier hebben ze gekozen voor witte tegels. Eenvoudige witte vierkante tegels, die zowel op de vloer als aan de wanden te vinden zijn. Doordat het gelegd is halfsteensverband, ziet het er net iets dynamischer uit dan als je ze recht zou leggen.

Stoer industrieel badkamerontwerp door INT2 architecture

Muur voor inbouwreservoir

Voor het inbouwreservoir van het moderne hangtoilet, is een grote muur gebouwd, die bijna doorloopt tot aan het plafond. Het bovenste gedeelte loopt zelfs over de gehele breedte van de muur. Er is wel een inham gecreëerd, zodat het bad daar precies in past. Die inham is betegeld met kleine vierkante matzwarte wandtegels, passend bij het stoere matzwarte vrijstaande bad op stoere industriële poten.

Stalen industriële badkamermeubel

Helemaal aan de linkerkant vind je de badkamermeubel en de wastafel. Ze hebben gekozen voor een hele stoere industriële mosgroene meubel van staal met transparante deurtjes. Op deze meubel is een witte rechthoekige opbouwwastafel geplaatst, gecombineerd met een strakke inbouwkraan en een ronde spiegel.

Naast de mosgroene meubel, vind je ook heel veel groen in de vorm van leuke plantjes. In de vaasjes op de meubel, maar ook op de vensterbank. Er zijn zelfs leuke plantjes in super leuke potten geplaatst op het muurtje van de inbouwreservoir.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply