Badkamer ontwerpen

Stoere grijze badkamer met betonstuc


Wat een stoere badkamer! Niet alleen door de indeling, maar vooral ook door het ontwerp en de gebruikte materialen. Het gaat om de badkamer van een appartement uit Rotterdam met twee woonlagen, die door architect Robert de Nijs volledig is verbouwd. Op de benedenverdieping zijn de keuken en woonkamer ingericht, en de eetkamer, slaapkamer en badkamer vind je op de bovenste verdieping.

Stoere grijze badkamer met betonstuc

Loft sfeer
De badkamer is in het midden ingericht, tussen de eetkamer en de slaapkamer. Doordat er zowel aan de buitenkant als de slaapkamerkant een deur is geplaatst, is er een soort open loft karakter gecreëerd. Via de slaapkamer heb je zelfs te maken met een matglazen schuifdeur, wat het nóg bijzonderder maakt.

Glazen wand badkamer

Industrieel stoer
Het ontwerp van de badkamer kan omschreven worden als industrieel stoer. Op de vloer vind je kleine grijze vierkante tegeltjes. Deze zijn gecombineerd met stoere grijze betonstuc aan de muur. Aan één wand is een laag muurtje gebouwd, die betegeld is met grijze mozaïek tegeltjes, zodat de kranen bij de dubbele betonnen watsafel in de muur verwerkt kunnen worden. Hierdoor is er bovendien ook plek ontstaan op de muur zelf. De wand daarboven is volledig bekleed met een grote spiegel.

Naast een open douche, vind je in de badkamer ook een modern hangtoilet en een vrijstaand bad.

Slaapkamer badkamer toegang

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply