Badkamer ontwerpen

Uitbreiding badkamer door Studio Nest


In de portfolio van Studio Nest heb ik een heel bijzonder badkamer project gevonden. Rosa had de aanvraag gekregen om mee te denken aan een nieuwe badkamer van een klant. Tijdens de bezichtiging viel het haar op dat de overloop eigenlijk onnodig groot was, terwijl de badkamer juist wat aan de kleine kant was. Super zonde natuurlijk. Hier zat dus potentie in!

strand inspiratie

Twee keer zo groot
Rosa besloot om de badkamer groter te maken ten kosten van een stukje van de overloop. Mede door de wasmachine en droger te verplaatsen naar een aparte washok, is de badkamer nu maar liefst twee keer zo groot als voorheen. Naast een groot ligbad, is er nu dus ook de mogelijkheid om een aparte inloopdouche te creëren.

Uitbreiding badkamer door Studio Nest

De stijl van de badkamer is geïnspireerd door de kleuren van het strand. Er is gekozen voor mooie zandkleurige vloertegels, die gecombineerd zijn met zoveel mogelijk gestuukte en wit geschilderde wanden.

groot ligbad

Ligbad en aparte inloopdouche

Badkamer verlichting
Naast de inrichting en ontwerp van de badkamer is goede verlichting erg belangrijk. Vooral omdat er geen ramen aanwezig waren, waardoor er geen natuurlijk zonlicht is. De keuze is gevallen op vierkante inbouwspots en een spiegel met geïntegreerde verlichting.

Bron: Studionest.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply