Badkamer

Comfortabele luxe badkamer door architectenbureau Canny


De interieurarchitecten van architectenbureau Canny hebben in Brighton in Australie het MK2 project gerealiseerd. Een grote moderne villa met een interieur inrichting waar het vooral draait om kwaliteit, design en luxe. Warme houten vloer, super strak afgewerkte wanden, stijlvolle meubels en vooral ook heel veel maatwerk oplossingen. Bij zo’n mooie, luxe en comfortabele woning hebben de bewoners natuurlijk ook een mooie, luxe en comfortabele badkamer gewenst. En uiteraard hebben de interieurarchitecten deze wens volledig tot vervulling gebracht. Hieronder zien jullie het resultaat van de geweldige badkamer.

Comfortabele luxe badkamer door architectenbureau Canny

Tegels en gestuukte muren

Het is niet een hele grote badkamer, maar door de minimalistische ‘less is more’ inrichting oogt het wel erg ruimtelijk. De mooie moderne tegels spiegel hierin een belangrijke rol, die te vinden zijn op de vloer en aan de wanden in de inloopdouche. Mooie luxe grijze tegels, die in het ‘droge’ gedeelte gecombineerd zijn met strak afgewerkte witte wanden. In de inloopdouche, het natte gedeelte, zijn zowel de vloer als de wanden volledig betegeld met dezelfde tegels.

Inloopdouche met maatwerk douchewand tot aan plafond

De inloopdouche heeft meer dan alleen mooie tegels. Je doucht namelijk precies onder een groot dakraam, die ervoor zorgt dat de badkamer voorzien wordt van natuurlijk zonlicht. En we hadden het over maatwerk oplossingen, dat komt hier terug in de vorm van een op maat gemaakte glazen douchewand die van de vloer tot aan het plafond loopt. De zwarte stalen frame van de douchewand geeft de badkamer een extra stoere uitstraling.

Comfortabele luxe badkamer door architectenbureau Canny

Zwarte details

Passend bij het zwarte frame van de glazen douchewand, zijn er nog meer zwarte elementen te vinden in het ontwerp. De zwarte designradiator bijvoorbeeld of de zwarte kranen en douchekop. Ook de grote spiegel boven de wastafel heeft een stoere zwarte frame.

Onder de grote zwarte spiegel vind je de brede badkamermeubel. Een moderne witte zwevende badkamermeubel met dubbele inbouwwastafels, die afgewerkt is met een dik marmeren blad.

Bron: Canny.com.au

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply