Badkamer

De klassieke badkamer in stoer appartement uit Parijs


Klassiek en industrieel is geen combinatie die je dagelijks ziet. Maar waar deze twee stijlen wel worden toegepast, ziet er meestal erg mooi uit. Het is een combinatie van stoer en chique, waarbij vooral het materiaalgebruik erg belangrijk is. Vandaag willen we jullie inspireren met een klassieke badkamer met een industrieel tintje.

De klassieke badkamer in stoer appartement uit Parijs

Industrieel klassiek

Het is de badkamer van een appartement van 100m2 gelegen in Parijs, die ontworpen en ingericht is door Franse interieurarchitect en ontwerper François Champsaur, die vaker interieurs heeft ontworpen waarbij industrieel met klassiek is gecombineerd. Het appartement is voorzien van prachtige stoere details zoals complete glazen wanden en stalen kozijnen. Deze zie je ook in het ontwerp van de badkamer.

Badkamer bij slaapkamer

De badkamer is ingericht bij de slaapkamer. Ondanks dat het twee gescheiden ruimtes zijn, zijn ze door het gebruik van glazen wanden en deuren tóch heel erg geïntegreerd.

De klassieke badkamer in stoer appartement uit Parijs

Als je eenmaal binnen in de badkamer bent, heerst de klassieke sfeer. Dit komt voornamelijk door het marmer, die je op de vloer en de wanden ziet. Maar ook de chromen kranen hebben duidelijk een klassiek tintje.

Naast het vrijstaand zwart bad en een badmeubel met dubbele wastafel, vind je in de badkamer ook nog een luxe ruime inloopdouche.

De klassieke badkamer in stoer appartement uit Parijs

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply