Kleine badkamer

Chique ontwerp voor een kleine badkamer van 5m2


Interieurontwerpster Maureen Karsenty heeft in Parijs een interieurontwerp gemaakt voor een klein appartement met een woonoppervlak van slechts 45m2. Het gehele appartement heeft een nieuw interieur gekregen, inclusief de woonkamer, de slaapkamer, de keuken en ook de badkamer. Hieronder zien jullie het resultaat van die badkamer.

chique-ontwerp-voor-een-kleine-badkamer-van-5m2

Bij een klein appartement hoort natuurlijk ook een kleine badkamer. Dit neemt echter niet weg dat het een hele fijne badkamer kan zijn. De Franse interieurontwerpster heeft het ontwerp eenvoudig gehouden, maar met een selectie van mooie materialen, heeft wist ze de badkamer tóch heel stijlvol en chique in te richten.

Marmer en zeshoekige hexagon tegeltjes

De badkamer is hooguit 5m2 groot. De vierkante ruimte is voor de helft ingericht met de inloopdouche, terwijl de badmeubel met wastafel en spiegel zich bevinden in de andere helft van de badkamer.

Voor de vloer is er gekozen voor chique carrara witte marmeren tegels en de wanden zijn betegeld met kleine stijlvolle witte zeshoekige hexagon tegeltjes.

inbouwkraan-zwevende-badmeubel

Inloopdouche glazen schuifdeur op maat

De inloopdouche kan volledig over de gehele breedte afgesloten worden met een glazen schuifdeur. Binnen in de inloopdouche vind je een grote inbouw regendouche en een bijbehorende handdouche. Aan de rechermuur is een nisje gecreëerd voor spullen zoals shampoo en douchegel.

Zwevende badmeubel met ladekasten

Direct naast de inloopdouche is de zwevende badmeubel aan de muur gemonteerd. Een moderne badmeubel met stijlvolle blauwe ladekasten en inbouwwastafel. Ook daar is er gekozen voor een inbouwkraan met daarboven een eenvoudige vierkante wandspiegel.

nisje-inloopdouche

De stoere hanglamp maakt deze kleine badkamer helemaal af.

Fotografie: Pau Bowyer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply