Badkamer

Kleine chique badkamer mét bad


Bij het inrichten van een kleine badkamer, ontstaat er altijd de vraag of je wel of geen bad wilt hebben. Een bad is altijd wel lekker, maar het neemt natuurlijk ook heel veel ruimte in beslag. Wat meestal de doorslag geeft, hangt vaak af of de eigenaren het bad vaak zullen gaan gebruiken. Laatst lieten we de kleine badkamer zien, die ontworpen en ingericht is door Interieurontwerpster Maureen Karsenty. Voor die badkamer van 5m2 is er gekozen voor een ruime inloopdouche, zonder bad. Vandaag willen we een kleine inspirerende badkamer laten zien, waar wel gekozen is voor een bad.

Kleine badkamer chique badkamer mét bad

Bad douche combinatie

Ook deze badkamer heeft een oppervlak van maximaal 5m2. Ondanks de beperkte ruimte, is er tóch gekozen voor een bad. Omdat er niet genoeg ruimte is, was het niet mogelijk om een bad én een aparte douche te nemen, daarom hebben ze die twee gecombineerd. Het is niet ideaal, maar op deze manier is een bad én een douche in ieder geval wel mogelijk. Naast de bad en douche combinatie is het hangtoilet gemonteerd, en daarnaast vind je een brede badkamermeubel.

Kleine badkamer chique badkamer mét bad

Marmeren tegels en metrotegels

Hoewel de bad en douche combinatie niet ideaal is, hebben ze de badkamer wel heel erg chique ingericht. Voor de vloer is er ge kozen voor prachtige lichtgrijze marmeren tegels. In een iets donkerdere variant tegels, hebben ze de muur bij het bad betegeld. Dit hebben ze gecombineerd met klassieke witte metrotegels.

Kleine badkamer chique badkamer mét bad

Gouden details

De badkamermeubel ziet er ook super mooi uit. Een brede indigoblauwe badkamermeubel, die afgewerkt is met een stoere betonnen blad. Op de meubel is een geweldige gouden wastafel geplaatst met een bijpassende gouden kraan. Goud vind je bovendien op meerdere plekken terug in de badkamer. De meubel is voorzien van ronde gouden deurknoppen bijvoorbeeld, de grote gouden douchekop of het gouden bedieningspaneel voor het toilet. En de muur boven het toilet en de wastafel is ook afgewerkt met een chique gouden rand.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply