Badkamer

Luxe badkamer met zwart marmer


Iedereen wilt een luxe badkamer hebben. Een luxe badkamer heeft twee kanten. Het heeft te maken met de luxe voorzieningen , maar daarnaast heeft natuurlijk ook te maken met hoe de badkamer eruit ziet. Vandaag willen we jullie inspireren met een badkamer, die zowel luxe eruit ziet, als voorzien is van luxe voorzieningen. Kijken jullie mee?

Luxe badkamer met zwart marmer

De badkamer is ontworpen door de interieur ontwerpers van ontwerpbureau Caballero. Zij hebben aan de Regent Street in Londen een super luxe appartement ontworpen. En dat is zeer zeker ook terug te zien in de badkamer.

Zwart marmer en gouden details

Als je een top drie lijst moet maken van luxe materialen in de badkamer, dan staat marmer bovenaan de lijst. En marmer speelt in dit badkamerontwerp dé hoofdrol. Geen Carrara wit marmer, maar zwart marmer, die zelfs nog meer een luxere uitstraling heeft. Het marmer vind je op de vloer, maar ook aan de muren en de zijkant van het bad en zelfs de wastafels. Dit hebben ze gecombineerd met gouden accenten, zoals de gouden inbouwkranen, de gouden douche en de gouden deurgrepen.

De badkamer is niet heel groot, vandaar dat ze de douche gecombineerd hebben met het bad.

Wat wel erg groot is, is de grote brede spiegelkast, die over de gehele lengte van de badkamer loopt. Het begint boven de wastafel en loopt helemaal door tot boven het bad.

Luxe badkamer met zwart marmer

Luxe badkamer met zwart marmer

Luxe badkamer met zwart marmer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply