Badkamer

Mooie kinderbadkamer!


Voor veel mensen is één grote badkamer, die voorzien is van moderne gemakken al meer dan genoeg. Een bad, een douche, toilet, dubbele wastafel, noem maar op. Maar als je meerdere kinderen in huis hebt, dan zou het ideaal zijn als je een tweede badkamer hebt. Dan hoef je zowel in de ochtend of in de avond niet meer zo lang op je beurt te wachten met tandenpoetsen en douchen. En hoe leuk zou het dan zijn als deze tweede badkamer dan ingericht wordt als een echte kinderbadkamer?! Geen idee hoe dat eruit zou moeten komen te zien? Wij laten er vandaag één zien, een super leuke kinderbadkamer!

mooie-kinderbadkamer

Het is een redelijk ruime en lichte badkamer. Er is in ieder geval genoeg ruimte voor moderne gemakken zoals een badkamermeubel met dubbele wastafel, een toilet en een bad-douche combinatie.

Tegels voor de kinderbadkamer

Omdat het een echte kinderbadkamer is, is het ook erg speels en kleurrijk ingericht. Er is gekozen voor een mix van totaal verschillende tegels, die samen wel een hele mooie combinatie vormen. De vloer en de grote muur aan de rechterkant zijn betegeld met sfeervolle houtlook tegels. De buitenmuur waar het raam in zit is betegeld met minimalistische vierkante witte tegels, net als de zijkant van het bed. De grote linkermuur vormt de blikvanger van de badkamer, die betegeld is met leuke speelse kleurrijke vierkante wandtegels.

kinderbadkamer-inspiratie

Badkamermeubel met dubbele waskommen

Tegen de kleurrijke wand is de badkamermeubel geplaatst. Een moderne brede badkamermeubel met een mix van eiken houten en strakke grijze planken, voorzien van zowel open vakken als dichte ladekasten. Op de meubel zijn de twee witte waskommen geplaatst, gecombineerd met mooie gouden kranen.

Naast de kleurrijke tegels vind je in deze badkamer ook een aantal accessoires die perfect passen bij het kinderthema. De wandlamp in de vorm van een witte opgezette hertenkop bijvoorbeeld of de super leuke witte kapstok naast de deur. En ook het gouden krukje in de vorm van een kat is erg leuk.

speelse-kinderbadkamer

dubbele-waskom-dubbele-ronde-spiegel

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply