Slaapkamer ideeën

Slaapkamer decoratie


Een slaapkamer inrichten met de basis is één. Dus het uitkiezen van de vloer, de keuze voor de muren (wil je behang of wil je het gewoon schilderen?) en het uitkiezen van de slaapkamer meubels (bed, kast, nachtjes, etc.). Hiermee kan je al heel ver komen om een mooie slaapkamer te hebben. Twee is de decoratie. Met decoratie kan je de slaapkamer sfeer geven. Meer warmte en gezelligheid. En dat kan op heel veel verschillende manieren. Vandaag wil ik een aantal leuke ideeën voor slaapkamer decoratie met jullie delen. Bekijk de foto’s en raak geïnspireerd!

Hertengewei

Een hertengewei voegt altijd iets bijzonders toe aan een ruimte Hieronder zie je dat het ook terug in een slaapkamer. In dit voorbeeld wordt het opgehangen aan de slaapkamer wand, naast twee schilderijen.

Slaapkamer decoratie hertengewei

Schapenvacht

Het is heerlijk om lekker warm uit bed te stappen in de ochtend. Een schapenvacht bezorg je niet alleen warme voeten, het ziet er ook nog eens erg leuk uit in de slaapkamer.

Schapenvacht

Fotolijstjes

Fotelijstje zijn een oude bekende. Je kan dat op verschillende manieren gebruiken in de slaapkamer. Hier zie je dat verschillende soorten fotolijstjes in een collage aan de muur zijn opgehangen. Decoratief en persoonlijk!

Slaapkamer decoratie fotolijstjes

Posters

Posters zijn eigenlijk net als de hertengeweien. Ze zijn altijd goed, en dus ook in de slaapkamer. Gebruik een leuke grafische print of een inspirerende tekst. Goed om de dag mee te starten.

posters

Slingers

Slingers zijn niet perse voor feestjes. Je kan ze ook gewoon heel het jaar door in de slaapkamer opghangen.

Slingers

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply