Slaapkamer ideeën

Speelse slaapkamer met kunstgras

Vandaag willen we jullie weer inspireren met leuke slaapkamer ideeën uit Los Angeles. En dat willen we doen met de bijzondere slaapkamer van Alexis Hadjopulos. Alexis heeft in Los Angeles een eigen interieur winkel waar je terecht kunt voor super leuke vintage meubels en woonaccessoires. Zijn woning is erg groot, maar tóch heeft hij ervoor gekozen om zijn slaapkamer heel open in te richten, net als in een loft. Sommigen zien dit als een minpunt, maar omdat hij alleen woont, is dit voor hem geen issue. Kijken jullie mee?

Speelse slaapkamer ideeën van Alexis

Moderne slaapkamer

Hoewel de interieur liefhebber een vintage interieurwinkel heeft, is dat niet echt terug te zien in zijn slaapkamer. Sterker zelfs, het is een super moderne slaapkamer. Hier en daar vind je natuurlijk wel vintage spullen zoals de mooie lounge chair en de grote schilderijen, maar overall is modern overheersend. Dit heeft voornamelijk te maken dat er veel glas is gebruikt. Er is bijvoorbeeld een glazen deur aanwezig en ook de gehele buitenwand is volledig van glas.

Slaapkamer met houten vloer

De slaapkamer, en eigenlijk de gehele verdieping, is voorzien van een mooie donkere houten vloer. Dit geeft de ruimte meer een sfeervol en warm gevoel. Ook het bed is helemaal van hout. Deze is geplaatst op een groot kunstgras> tapijt, die het gehele slaapgedeelte bedekt en daarmee ook de kader vormt van de slaapkamer. Een opvallende leuke keuze die de slaapkamer erg speels maakt. In een tuin of een balkon is het heel normaal, maar hoe vaak kom je nou zo’n kunstgras tapijt tegen binnen huis? Het groene van de kunstgras vormt bovendien een mooie kleurencombinatie met de donkere houten vloer en het bed.

In een buitenruimte biedt kunstgras een aantal handige voordelen ten op zichte van bijvoorbeeld echt gras. Maar ook binnen in huis kan het dus een super goed en leuk idee zijn!

Speelse slaapkamer ideeën van Alexis

Speelse slaapkamer ideeën van Alexis

Bron: Apartmenttherapy.com

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply