Slaapkamer

Chique slaapkamer met chique inloopkast


Een slaapkamer wordt vaak gecombineerd met een inloopkast. Waarom ook niet, als je slaapkamer groot genoeg is om er één in te richten. We hebben hier al een aantal hele mooie inspiratie voorbeelden van laten zien. Deze ruime slaapkamer bijvoorbeeld met een kleine maar super fijne en praktische inloopkast. En ook deze slaapkamer inloopkast combinatie die ontworpen is door ontwerper Jenya Likasova. Vandaag willen we wederom een slaapkamer laten zien waar een inloopkast is ingericht. Deze is zelfs ingericht met een super chic ontwerp.

chique-slaapkamer-met-chique-inloopkast

Visgraat vloer, diepblauwe muren en wit ornamenten plafond

Het is de slaapkamer van een jaren ’30 appartement gelegen in Sydney. Het appartement is van top tot teen gerenoveerd. En ook de slaapkamer is volledig tot in de kleinste details super stijlvol ingericht. Het ontwerp kenmerkt zich met een chique ontwerp met chique stijlvolle materialen en kleuren. Op de vloer ligt een donkere eiken houten visgraat vloer, gecombineerd met diepblauwe muren en hoge witte plinten. De blauwe muren zorgen ervoor dat het prachtige witte klassieke ornamenten plafond volledig tot z’n recht komt. Prachtig!

visgraat-houten-vloer-slaapkamer

Scheidingsmuur met wolkenbehang

Maar deze slaapkamer heeft nog een andere blikvanger. Centraal in de slaapkamer is namelijk een scheidingsmuur gecreëerd, die de slaapkamer van de inloopkast scheidt. Deze muur loopt niet helemaal door tot aan het plafond, waardoor de gehele kamer wel ruimtelijk en open blijft. De muur is bekleed met een mooie wolkenbehang, die de slaapkamer een speels tintje geeft. Het bed is geplaatst tegen deze mooie muur. Een chique houten bed, gecombineerd met houten wandplankjes en super mooie gouden wandlampen.

inloopkast-achter-bed

De inloopkast vind je dus achter de muur, die ingericht is met hoge donkere kasten over de hele breedte van de kamer. Strakke mat zwarte kasten, afgewerkt met mooie zwarte leren deurgrepen. Dit zijn de details die de slaapkamer helemaal afmaken.

scheidingsmuur-wolkenbehang

Neem een kijkje op onze 127x slaapkamer inspiratie pagina voor meer leuke ideeën en inspiratie voorbeelden!

Fotografie: Tom Ferguson

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply