Slaapkamer ideeën

Luxe paarse slaapkamer


Normaal gesproken ben ik niet helemaal weg van een paarse slaapkamer, maar dit is wel een geval apart. Deze paarse slaapkamer heb ik gevonden bij House to Home en wilde dit meteen hier met jullie delen. Wellicht zitten hier wat leuke slaapkamer ideeën tussen die jij ook kan gebruiken. Het probleem vaak is dat mensen een bepaalde kleur erg mooi vinden, en deze dan ook overdreven gebruiken bij de inrichting van hun slaapkamer. Paars behang, paarse linnengoed, paarse kussens, paarse vloerkleed en zelfs hun badjas nemen ze in het paars. Op die manier wordt het allemaal een beetje te overdreven. Een paarse slaapkamer kan mooi zijn, maar je moet het dan wel met balans inrichten. Deze paarse slaapkamer is hét perfecte voorbeeld van een mooi ingerichte paarse slaapkamer.

Luxe paarse slaapkamer

Via housetohome.co.uk

Paarse slaapkamer ideeën

Deze paarse slaapkamer bevat een aantal ideeën die je heel goed kan gebruiken als je een slaapkamer in wilt richten met een bepalende kleur. Door verschillende elementen die hier gebruikt zijn, heeft de paarse slaapkamer een bijzondere luxe uitstraling. Dit heeft onder andere te maken met de mooie kussens en dekbedovertrek van satijn, maar de gouden hanglampen spelen hier bijvoorbeeld ook een rol in. Als bedwand is hier gekozen voor een hoge wand, uiteraard ook van paars. Dit zie je ook vaak terug in luxe hotelkamers. Ter compensatie van al het paars is er wel gekozen voor een neutrale muur. Slim!

Slaapkamer in paarse tinten

Een ander belangrijke tip voor een paarse slaapkamer is dat het goed kan uitpakken als je verschillende tinten paars gebruikt. Van lila tot en met aubergine bijvoorbeeld. Op die manier wissel je het een beetje af en ondanks dat er in deze paarse slaapkamer tóch vrij veel paars wordt gebruikt, is het heel goed te veroorloven.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply