Slaapkamer ideeën

Slaapkamer met wandkast


Gisteren konden jullie vie de badkamer foto’s al een stukje van de slaapkamer zien. Hieronder zie je een betere foto van de hele slaapkamer en zie je ook veel leuke ideeën. Een redelijk grote slaapkamer en ontworpen in dezelfde stijl als de moderne badkamer. Het kingsize bed is groot, maar het is de wandkast die de eyecatcher vormt in deze ruimte. De grijs groene wandkast bezet de gehele achterwand van het bed en biedt enorm veel opbergruimte.

Slaapkamer met wandkast

Via Freshome

Slaapkamer boekenplanken

Helemaal boven, bijna tegen het plafond aan, wordt het volledig benut als boekenplank. Over de gehele breedte is op middelhoogte van de kast ook een gleuf aanwezig die ook als boekenplank gebruikt kan worden. Helemaal aan de onderkant zijn kleine open kastjes gecreëerd wat handig gebruikt kan worden als nachtkastjes.

Slaapkamer decoratie

In deze slaapkamer is er goed gebruik gemaakt van decoratie. Hierbij speelt verlichting een belangrijke rol, maar ook het kleurgebruik in bijvoorbeeld de gordijnen en de vloerkleed hebben een grote invloed op de sfeer in deze slaapkamer. Tegen de wandkast is tevens een grote brede schilderij opgehangen.

Op zoek naar meer leuke ideeën voor de slaapkamer inrichting? Bekijk ook onze 127x slaapkamer inspiratie!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply