Slaapkamer ideeën

Witte slaapkamer met mintgroene inbouwkast


We gaan binnenkijken in een hele fijne slaapkamer, de slaapkamer van Mette en Kim. Mette heeft een eigen grafisch ontwerpbureau genaamd Oh So Fine, terwijl Kim partner is van het ambachtelijk meubelbedrijf KBH Københavns Møbelsnedkeri, die gespecialiseerd is in handgemaakte meubels. Samen met hun twee kinderen Lucille van 9 en Matthis van 4 wonen ze in een super stijlvol ingericht Scandinavisch appartement van 90m2 in Kopenhagen. En wij mogen binnenkijken in hun slaapkamer vol leuke inspiratie en ideeën!

Witte slaapkamer met mintgroene inbouwkast

Witte vloer en witte wanden

De stijl van het appartement is typisch Scandinavisch, maar wel aangevuld met hun persoonlijke smaak. De basis is wit met een witte houten vloer en witte wanden. Door het toevoegen van kleurrijke accessoires vind je toch ook veel leuke kleuren in de inrichting. Zo zou je ook de stijl van de slaapkamer kunnen omschrijven.

In de slaapkamer vind je twee grote ramen, die de gehele ruimte voorziet van heerlijk natuurlijk zonlicht. Vooral in combinatie met de witte vloer en witte wanden is het hier een heerlijke frisse lichte ruimte.

Mintgroene inbouwkast

De kleuren komen hier terug in de vorm van het bedlinnen, de posters aan de wand en de grote inbouwkast. De inbouwkast is eigenlijk de eyecatcher van de slaapkamer. Ze hebben het helemaal op gemaakt en loopt zowel over de gehele breedte als hoogte. Met de grote bovenkasten en lage ladekasten past alle kleding van heel het gezin in deze grote kledingkast. Ze hebben bovendien gekozen voor mooie mintgroene deuren.

Witte slaapkamer met mintgroene inbouwkast

Witte slaapkamer met mintgroene inbouwkast

Op zoek naar meer leuke ideeën voor de slaapkamer inrichting? Bekijk ook onze 127x slaapkamer inspiratie!

Bron: Boligliv.dk

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply