Slaapkamer

Slaapkamer met grijsblauwe tinten


Kleuren spelen een belangrijke rol voor de sfeer en uitstraling van ruimte. Dat is ook duidelijk te zien in deze mooie moderne slaapkamer. Een slaapkamer van een ruim vierkamerappartement uit Stockholm met een woonoppervlak van 94m2. Alle kamers zijn voorzien van een lichte warme houten vloer en kunnen afgesloten worden middels een moderne strakke witte schuifdeur. Dat geldt ook voor deze mooie slaapkamer.

Slaapkamer met grijsblauwe tinten

Grijsblauwe muren en bed decoratie

Zoals gezegd speelt het kleurenpalet een belangrijke rol in deze slaapkamer. De lichte houten vloer wordt gecombineerd met muren die geschilderd zijn in een mooie grijsblauwe tint. Andere grijsblauwe tinten zie je terugkomen in het bed. Niet alleen het bed heeft een combinatie van een grijs bedframe en blauwe hoofdsteun, zelfs voor het bedlinnen is er gekozen voor meerdere blauwe tinten met wit.

Tegen één van de grijsblauwe wanden is een grote kledingkast geplaatst. Een mooie witte kledingkast met klassieke deuren.

Verder is de slaapkamer inrichting vrij eenvoudig gelaten. In de hoek vind je een stoere vintage bruine leren eetkamerstoel. En zowel links als rechts van het bed vind je twee designlampen op een rustiek houten krukje.

Slaapkamer met grijsblauwe tinten

slaapkamer-grijsblauwe-tinten-3

slaapkamer-grijsblauwe-tinten-4

Bron: Fantasticfrank.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply